Tuesday, 14 February 2012

Doodles and new layout

Just a quick diagram of the altered layout we were talking about earlier. Each area has a different atmosphere based on it's location within the building.

With this altered layout, we planned to reduce the number of corridors in our level and instead replace them with more interesting rooms. For example, the long decontamination chamber has been shortened dramatically, and the machine hall corridor has been almost halved. In it's place, a new basement area has been put in to provide a transition between the machine hall area and the atrium area. 


Some doodles of the starting areas and the proposed new basement area.

3 comments:

  1. You're a wee genius rob, this look good, the level now looks smaller but we should be able to make this version work. Very area has a purpose and hopefully has a different visual style

    ReplyDelete
  2. It's actually only going to be a tiny bit smaller, but it'll be much better since the samey corridor sections are replaced with a different area with a different look.

    ReplyDelete
  3. This layout makes me all warm on the inside. Decontamination zone looks better with the corner and smaller second room.
    Good stuff ol' bean.

    ReplyDelete